Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 520 gramų konservuotų persikų (1 didesnės skardinės)
235 gramai miltų
3 vienetai kiaušinių
130 gramų cukraus (arba pagal skonį)
105 gramai sviesto (ištirpinto)
75 gramai šokolado (sutarkuoto)
4 šaukštai pieno
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį vanilės
šiek tiek druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, cukrų, vanilę gerai išplakti, po to supilti pieną, sviestą, įberti šiek tiek druskos ir išmaišyti.
2.
Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, vėl išmaišyti. Galiausiai įmaišyti šokolado drožles.
3.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, šiek tiek sutepti aliejumi (ir šonus) ir supilti tešlą. Persikų puseles nusunkti, perpjauti darkart per pusę ir sudėti ant viršaus.
4.
Kepti 170 - 175 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku, jei įsmaigus ir ištraukus smeigtukas sausas - pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti.