Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 7 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Įdarui:
180 gramų varškės
pagal skonį žalumynų
pagal skonį druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutarkavau. Į tarkius įmušiau kiaušinį, subėriau miltus, smulkintą svogūną ir pagardinau druska. Viską gerai išmaišiau.
2.
Varškę sumaišiau su prieskoninėm žolelėm ir žiupsneliu druskos.
3.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėjau 1 šaukštą bulvių masės, ant viršaus 1-2 šaukštelius varškės įdaro ir ant viršaus vėl bulvių masės. Blynelius kepiau iš abiejų pusių, vis juos pavartant.