Porcijų skaičius: 1
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 mililitrų kefyro (naudojau 2,5%)
150 gramų burokėlių (virtų, tarkuotų)
0.5 vieneto agurkų (ar daugiau)
0.5 vieneto kiaušinių (kietai virto)
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek krapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į aukštą, plačią stiklinę supilti kefyrą, sudėti burokėlius. Sutrinti blenderiu. Sutrintų šaltibarščių konsistencija labai sriubiška, neplaukioja burokėlių juostelės ir, nors burokėlių daug, konsistencija neprimena košės.
2.
Kefyrą su burokėliais supilti į lėkštę. Pagardinti druska ir pipirais.
3.
Į šaltibarščius berti smulkintų svogūnų laiškų, krapų, smulkintą agurką ir kiaušinį.