Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų šokoladinių sausainių
500 gramų jogurto, apelsininio
3 vienetai apelsinų
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
30 gramų cukraus
3 šaukštai vandens
12 gramų želatinos (tirpios)
Papuošimui:
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
25 gramai juodojo šokolado
šiek tiek uogų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilti 3 šaukštais karšto vandens ir ištirpinti. Kai ištirps, atvėsusią sumaišyti su jogurtu ir cukrumi. Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į jogurtą.
2.
Apelsinus nulupti, supjaustyti mažais gabalėliais ir įmaišyti į kremą.
3.
Formą iškloti maistine plėvele, dėti sluoksnį sausainių, ant jų kremo, vėl sausainių, vėl kremo. Dėti tortą į šaldytuvą maždaug 2 valandoms.
4.
Išėmus apversti ant lėkštės. Aptepti plakta grietinėle, apšlakstyti tirpintu šokoladu ir papuošti apelsinais bei uogomis.