Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 600 gramų jautienos faršo
400 gramų moliūgų (nuluptų, be sėklų)
400 gramų konservuotų pomidorų
300 gramų konservuotų pupelių (arba virtų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Storadugniame puode įkaitinkite aliejų. Jame apkepinkite maltą jautieną su smulkintu svogūnu ir kapotu česnaku.
2.
Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgą ir dar truputį apkepinkite (apie porą minučių). Sudėkite konservuotas pupeles, pasmulkintus konservuotus pomidorus (su visu skysčiu) ir viską troškinkite apie 20 minučių. Pagardinkite prieskoniais. Troškinkite dar 5 minutes.
3.
Patiekiant tinka pagardinti grietine ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.