Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo bulvių (virtų su lupena)
500 gramų faršo
400 gramų pievagrybių
200 gramų grietinėlės
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirtas su lupena bulves nulupti ir sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų ir viską išmaišyti.
2.
Faršą apkepti keptuvėje su morka, vienu pjaustytu svogūnu, česnaku ir prieskoniais.
3.
Kitą svogūną supjaustyti, apkepti keptuvėje, įdėti supjaustytus pievagrybius, pagardinti druska ir pipirais ir trumpai pakepti. Po to įmaišyti grietinėlę ir krapus.
4.
Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, dėti sluoknį bulvių masės, po to faršą, vėl bulvių ir ant viršaus pievagrybius. Kepti 170 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 50 minučių. Pirmas 20 minučių uždengti folija.