Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 gūželės salotų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai bulvių krakmolo
2 šaukštai miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti, kad susijungtų tryniai ir baltymai. Berti miltus, krakmolą, mėgstamus prieskonius ir druskos. Kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų.
2.
Salotas išskirstyti lapais, kruopščiai nuplauti ir nusausinti, kad vandens pertekliaus nepatektų į tešlą. Salotas supjaustyti plonomis juostelėmis ir įmaišyti į tešlą.
3.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti truputį aliejaus. Į keptuvę dėti po didelį šaukštą tešlos, šaukštu palyginti paviršių. Kai blynelis apskrus iš vienos pusės, apversti ir kepti dar kelias minutes, kol apkeps ir kita pusė. Skanaus!