AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 180 gramų sviesto
150 gramų braškių
40 gramų cukraus pudros (galima pakeisti medumi)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Braškes kruopščiai nuplauti, nuimti kotelius ir gerai nusausinti.
2.
Minkštą sviestą (kambario temperatūros) su cukraus pudra išplakti blenderiu ar virtuviniu kombainu.
3.
Kai sviestas ir cukraus pudra susijungs iki vientisumo, sudėti 2/3 braškių ir dar kartą lengvai pertinti.
4.
Likusias braškes supjaustyti kuo smulkiau (norimo dydžio gabalėliais) ir įmaišyti į sviestą.
5.
Sudėti į sandariai uždaromą indelį ar kepimo popieriuje formuoti pailgus volelius.