Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 160 gramų lukštentų saulėgrąžų
120 gramų razinų
2 šaukštai kakavos (kokybiškos)
2 šaukštai agavos sirupo (ar kito saldiklio)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtuviniame kombaine ar blenderiu sutrinti saulėgrąžų sėklas su razinomis.
2.
Suberti kakavą ir pilti agavų sirupą. Kruopščiai išmaišyti.
3.
Formą (galima naudoti tiesiog dubenėlį, tuomet chalva bus apvali) iškloti maistine plėvele. Sudėti chalvos masę, išlyginti paviršių ir valandai-dviems (arba galima nakčiai) dėti į šaldytuvą, jog sutvirtėtų.
4.
Pjaustyti gabalėliais ir skanauti!