Porcijų skaičius: 1
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 120 mililitrų vandens
100 mililitrų kokosų pieno
0.5 vieneto persimono
3 šaukštai avižinių dribsnių
1 šaukštas kokoso drožlių
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kokoso pieną ir vandenį pilkite į nedidelį puodą. Įberkite žiupsnelį druskos, suberkite avižinius dribsnius ir kokoso drožles. Kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol užvirs, karts nuo karto pamaišant. Kai užvirs, kaitinkite dar minutę, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti minutę.
2.
Tuo metu persimoną supjaustykite smulkiais kubeliais.
3.
Košę sudrėbkite į dubenėlį apiberkite persimono kubeliais, trupučiu kokoso drožlių ir mėgaukitės nedelsiant.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"