Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 460 gramų šparaginių pupelių
6 vienetai rūkytos dešrelės (naudojau "Medžiotojų")
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai pomidorų padažo
30 gramų sviesto
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šparagines pupeles nuplauti, sudėti į puodą su padruskintu vandeniu ir užvirus virti ~15-20 min., kol suminkštės.
2.
Per tą laiką nedideliais gabaliukais supjaustyti dešreles ir keptuvėje ant sviesto jas apkepti, tada suberti smulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepinti.
3.
Nupjaustyti išvirusių pupelių kotelius ir supjaustyti maždaug į 2 cm ilgio gabalėlius. Berti jas į keptuvę su dešrelėmis, viską išmaišyti, sukrėsti pomidorų padažą ir kepti ~5 min. Į kepimo pabaigą pabarstyti pipirais, jei reikia druska.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.