Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų krevečių
1 stiklinė miltų
1 stiklinė vandens
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
2.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
4.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių.
5.
Galima tiekti su saldžiu aitriųjų pipirų padažu.