Porcijų skaičius: 20
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 265 gramai kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų kokoso drožlių
130 gramų balto šokolado
70 gramų sviesto (kambario temperatūros)
50 gramų vaflių (traškių)
30 vienetų riešutų (lazdyno arba migdolų)
4 šaukštai pieno
4 šaukštai pieno miltelių (arba kūdikių mišinuko miltelių)
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir nuimkite skūrelę.
2.
Į dubenį dėkite 50 gramų sviesto, supilkite kondensuotą pieną, vanilės esenciją, suberkite pieno miltelius, dėkite 100 gramų kokoso drožlių ir beveik į miltus susmulkintus vaflius, viską gerai išmaišykite. Iš paruoštos masės formuokite rutuliukus ir į kiekvieną įspauskite po vieną riešutą.
3.
Šokoladą ir likusį sviestą ištirpinkite garų vonelėje, supilkite pieną. Maišykite, kol šokoladas ištirps iki vientisos masės.
4.
Į dubenėlį suberkite likusias kokoso drožles ir po vieną paruoštą kamuoliuką merkite į baltojo šokolado glaistą, iš karto apvoliokite kokoso drožlėse ir sudėkite į lėkštę. Palikite šaldytuve, kad saldainiai sutvirtėtų.