AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Reikia:
5 kiaušiniai
250 g majonezo
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui:
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Padažui:
svogūnas
karšto rūkymo šoninė
voveraitės
miltai
grietinėlė
prieskoniai
Paruošimo būdas: Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas. Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. P. S. vyniotinio gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu. Prie šio nuostabaus vyniotinio padariau padažą: Svogūna supjaustyti kubeliais, pakepinti su smulkinta šonine, įberti miltų, pakepinti ir užpilti grietinėle, sudėti prieskonius ir patiekti su vyniotiniu. Skanaus