AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 12 vienetų rudųjų pievagrybių (arba paprastų, didesnėmis kepurėlėmis)
80 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, išimkite kotelius.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, pakepinkite smulkintus svogūnus. Kai apkeps, sudėkite tarkuotas morkas, dar pakepinkite ir sudėkite smulkintus pievagrybių kotelius. Dar šiek tiek patroškinkite, o tada pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Kepintomis daržovėmis įdarykite pievagrybių kepurėles ir jas išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepūrėlių virtų pabarstykite tarkuotu sūriu ir aitriosios paprikos milteliais.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 minučių, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus!