Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės (apie 450 gr)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1/4 vieneto raudonosios paprikos
6 riekės citrinų (plonų)
2 riekės fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
1 vienetas svogūnų laiškų
1 šaukštas graikiško jogurto
4 vienetai čiobrelių šakelių
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruoškite įdarą: į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, raudonąją papriką, česnako skiltelę, sūrį, supjaustytą svogūno laišką, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską išmaišykite su graikišku jogurtu.
2.
Vištienos krūtinėlės iš abiejų pusių apibarstykite druska, juodaisiais pipirais ir įpjaukite per visą ilgį, padarydami joje "kišenėlę".
3.
Pridėkite įdaro ir tvirtai užspauskite. Ant viršaus išdėliokite po tris citrinos riekeles, apibarstykite šviežiu čiobreliu ir kepkite 180 laipnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. arba tol, kol įsmeigus peilį iš krūtinėlės bėgs skaidrios sultys.