AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas moliūgų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Moliūgą nuplauti, perpjauti į keletą dalių ir išimti sėklas (lupti nereikia). Tada supjaustyti postambiais gabalais ir juos dėti vienu sluoksniu odele žemyn į kepimo popieriumi išklotą skardą bei kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 45-60 minučių (iki gabaliukai bus visiškai minkšti ir jų tūris šiek tiek sumažės, tad ir skonis susikoncentruos). Kuo mažesni gabaliukai, tuo greičiau iškeps, o jeigu pjaustysite labai labai stambiai, kartais gali prireikti ir iki 1,5 valandos.
2.
Iškepusį moliūgą ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Atvėsus nuimkite odelę, o minkštimą susmulkinkite virtuviniu kombainu arba rankiniu blenderiu iki vientisos masės.