Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų varškės
80 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė krapų
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio sodos
1/4 šaukštelio cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krapus nuplauti ir palikti nudžiūti.
2.
Varškę sudėti į nedidelį puodą. Į varškę įmušti kiaušinį, berti sodą, cukrų, druską, į kelias dalis perpjautą česnaką ir sviestą.
3.
Viską sutrinti elektriniu trintuvu (blenderiu) iki vientisos masės.
4.
Didesniame puode užkaisti vandenį, ant viršaus statyti mažesnį puodą (darome garų vonelę), vandens turėtų būti tiek, kad neliestų mažojo puodo dugno.
5.
Kaitinti, vis maišant, maždaug 5 minutes, kol viskas ištirps iki vientisos masės.
6.
Masę supilti į indelį ir išmaišyti smulkintus krapus. Palikti atvėsti. Laikyti šaldytuve.