TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-23 19:30
Be galo skanus tortas "Rafaello"
Be galo skanus tortas "Rafaello"

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
230 gramų miltų
200 gramų cukraus
65 mililitrai aliejaus
15 gramų kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pertepimui:
450 gramų grietinėlės
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
50 gramų kokoso drožlių
1 pakelis grietinėlės standiklio
50 gramų migdolų drožlių
Sulaistymui:
200 mililitrų vandens
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai cukraus

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius elektriniu plakiklių išplakti su cukrumi ir vanile, kol masė padidės tris kartus ir pabals. Supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir plakti iki vientisos masės.

2.
Tešlą pilti į 24-26 cm skersmens apvalią kepimo formą išteptą riebalais ir kepti 190 C orkaitėje apie 20-30 minučių. Patikrinti pagaliuku, ar iškepė. Atvėsinti.

3.
Kremui į grietinėlę suberti standiklį ir plakti iki standumo, palikti šaldytuve. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, suberti kokosų drožles ir pakepintas migdolų drožles. Viską išmaišyti, padėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Į atvėsusią sviesto/kondensuoto pieno masę sukrėsti grietinėlę ir dar kartą viską išmaišyti.

4.
Biskvitų sulaistymui išspausti citrinų sultis, įpilti vandens, 2 a.š. cukraus ir viską išmaišyti, kol cukrus ištirps.

5.
Surenkame tortą: biskvitą perpjauname į tris dalis, dedam vieną į lėkštę, jį sulaistom citrinos užpilu, tepame kremo ir toliau viskas taip pat kartojasi. Viršus ir šonai aptepami kremu, pabarstome kokoso drožlėmis, puošiame pagal fantaziją. Dedame į šaldytuvą geriausiai nakčiai. Skanaus!



admin · 2018-07-19 00:00 · 796 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt