Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 litras sultinio (arba pagal norimą tirštumą)
300 gramų pievagrybių
150 gramų lydyto sūrelio
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek poro
šiek tiek žalumynų (krapų/petražolių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje su sviestu ir šiek tiek aliejaus smulkintą svogūną, kai šiek tiek suminkštės, sudėti tarkuotas morkas ir, pamaišant, pakepinti kelias minutes, kol morkos "susileis".
2.
Į verdantį sultinį sudėti smulkiai pjaustytas bulves, porą, smulkiai pjaustytus pievagrybius. Sudėti keptus svogūnus su morkomis, prieskonius.
3.
Pavirti apie 10 minučių ir į pabaigą sudėti lydytą sūrelį. Pagardinti krapais ar petražolėmis.