Porcijų skaičius: 12
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
300 gramų miltų
125 gramai varškės
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai pieno
4 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cukraus (su kaupu)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
12 riekelių fermentinio sūrio
12 riekelių virto kumpio
Aptepimui:
šiek tiek pieno
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinam, įmušam kiaušinį, beriam druską, cukrų ir viską išmaišom. Supilam pieną, aliejų, vėl gerai išmaišom. Miltus sumaišom su kepimo milteliais, persijojam ir po truputį įmaišom į tešlą.
2.
Kai tešla pasidaro nebemaišoma, pradedam minkyti. Suminkom vientisą tešlą ir paliekam ją 10 minučių pastovėti.
3.
Sūrį ir kumpį supjaustom plonomis riekelėmis.
4.
Tešlą padalinam pusiau, iš kiekvienos dalies iškočiojam apvalų blyną, maždaug 0,5 centimetro ir padalinam į 6 dalis trikampiais. Jei limpa prie stalo, pabarstom miltais.
5.
Ant platesnio galo dedam kumpio riekelę, ant viršaus dedam sūrio ir susukam tvirtai. Susuktus ragelius dedam į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, aptepam pienu.
6.
Kepam 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių, kol gražiai apskrus. Jei tik ištrauktus dar kartą patepsite pienu, rageliai bus minkštesni.