Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų kiaulės liežuvio (arba jaučio, virto)
100 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas kiaušinių
1 sauja salotų
0.5 vieneto agurkų
0.5 vieneto svogūnų
3 šaukštai majonezo
1 šaukštelis garstyčių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Salotas sudedame ant lėkštės dugno. Liežuvį, agurkus supjaustome juostelėmis, tada sudedame žirnelius, smulkintą kiaušinį.
2.
Pagardiname majonezu sumaišytu su garstyčiomis. Užbarstome druskos, pipirų, krapų.