TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Felicita Klemensas Kolumbanas Doviltas Liubartė Adelė Kolumbas Orestas
Aliejuje marinuotas varškės sūris
Marinuotas varškės sūris


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas varškės sūrio
150 mililitrų alyvuogių aliejaus (apytikriai)
2 skiltelės česnako
6 vienetai pipirų (žirneliais)
2 vienetai rozmarinų šakelių (šviežių ar džiovintų)
2 vienetai raudonėlio šakelės (šviežių ar džiovintų)
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškės sūrį supjaustyti kubeliais ir sudėti į švarų stiklainį.

2.
Sudėti nuvalytas česnako skilteles, berti pipirų žirnelius, sudėti žalumynus, berti druskos.

3.
Užpilti aliejumi ir sandariai užsukti. Galima skanauti jau po paros, bet skaniausias sūris būna pastovėjęs šaldytuve apie 2-3 dienas.

4.
Beje, jeigu norite stipresnio skonio, sūresnio sūrio, skoniu primenančio fetą, galima varškės sūrį pirmiausiai apie parą palaikyti druskos tirpale (vandenyje ištirpinti tiek druskos, kad vanduo būtų gana sūrus paragauti, į jį pamerkite sūrį, jog būtų visiškai apsemtas, indelį su sūriu uždenkite ir dėkite į šaldytuvą), o tada viską darykite pagal receptą, tik papildomai į aliejų nebedėkite druskos.



admin · 2018-06-25 18:00 · 962 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt