Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos šlaunelių mėsos (arba krūtinėlės)
300 gramų žiedinių kopūstų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas raudonosios paprikos
70 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
2 šaukštai bulvių krakmolo
1 sauja svogūnų laiškų (smulkintų)
1 sauja petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais iš sumeskite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 5 min., tuomet sudėkite į kiaurasamtį, perpilkite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.
2.
Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą vištieną, papriką, susmulkintą žiedinį kopūstą, tarkuotą fermentinį sūrį, grietinę, miltus, krakmolą, berkite žalumynus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
3.
Kepkite kepsnelius įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 3-4 min., kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
4.
Iškepusius kepsnelius sudėkite į indą su dangčiu ir leiskite pastovėti apie 5 min.