Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai vištienos ketvirčių
8 vienetai bulvių
4 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek prieskonių bulvėms
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sviesto
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos ketvirčius išploviau, nusausinau ir įtryniau smulkintu česnaku, druska ir vištienos prieskoniais. Palikau porai valandų pasimarinuoti.
2.
Bulves supjausčiau nedideliais gabaliukais, užpyliau šlakelį aliejaus, pagardinau prieskoniais ir druska.
3.
Kepimui naudojau kepimo rankovę. Į ją sudėjau vištienos ketvirčius, bulves, įpyliau šlakelį aliejaus ir įdėjau gabaliukais pjaustytą sviestą. Rankovę užrišau, šiek tiek "supurčiau" ir padėjau į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
4.
Kepiau 200 C laipsnių temperatūroje apie 50 - 60 minučių. Pusę laiko kepiau rankovėje, po to rankovę prakirpau, kad ketvirčiai apskrustų.