TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Šv. Florijonas, Gaisrų sergėtojo diena Latvijos Nepriklausomybės Deklaracijos diena
Burnoje tipstantys pyragėliai su obuoliais
PyragÄ—liai su obuoliais

Porcijų skaičius: 16

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
450 gramų miltų
100 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų cukraus
100 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilės aromato
Įdarui:
4 vienetai obuolių
100 gramų graikinių riešutų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
šiek tiek citrinos žievelės

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui obuolius nuplauti, nulupti, sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su cukrumi, cinamone. Kelias minutes patroškinti keptuvėje, kol išgaruos skystis. Sumaišyti su smulkintais riešutais ir palikti atvėsti.

2.
Tešlai kiaušinį, cukrų ir vanilę išplakti, įpilti aliejų, jogurtą, berti druską, išmaišyti, po truputį berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turi nelipti prie rankų, jei reikia, berkite daugiau miltų.

3.
Išminkykite tešlą, padalinkite į 4 dalis, kiekvieną formuokite į kamuoliuką, iškočiokite į apskritimą. Supjaustykite į 4 dalis, smailioje dalyje įpjauti iš šonų po du pjūvius, jie neturi susijungti, per vidurį dėti įdaro, šonus užlenkti į vidų, sausainio galą užspausti ir užlenkti (žr. nuotraukas).

4.
Kepti iki 170 - 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Iškepusius galima pabarstyti cukraus pudra.



admin · 2018-05-29 00:00 · 914 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt