TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų sluoksniuotos tešlos (naudojau 3 lapelius)
100 gramų krabų lazdelių (naudojau Viči)
100 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė krapų
1.5 šaukšto majonezo
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krabų lazdeles ir krapus smulkiai supjaustome.

2.
Dubenyje sumaišome varškę, krabų lazdeles, krapus, smulkiai sukapotą arba išspaustą česnaką ir majonezą. Gerai išmaišome. Paragaujame, ar patinka skonis. Pagal skonį įdedame druskos ir pipirų. Galima pagardinti ir kitais mėgiamais prieskoniais.

3.
Sluoksniuotos tešlos lapelius perpjauname pusiau, kad gautųsi kvadratėliai. Jeigu norite didesnių pyragėlių ir į juos sutalpinti dar daugiau įdaro, prieš tai sluoksniuotą tešlą galite truputį pakočioti. Bet aš paprastai nekočioju, nes taip ir greičiau, ir pyragiukai labiau išsipučia, gaunasi traškesni, puresni.

4.
Į kvadratukų vidurį dedame po 2-3 šaukštus įdaro. Užlenkiame kraštą, kad gautųsi trikampiukai, ir krašus pirštais lengvai apspaudome bei užtvirtiname apspaudydami šakute (kaip parodyta žemiau esančiame video).

5.
Paruoštus pyragiukus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pyragėlių viršų aptepame lengvai paplaktu kiaušiniu. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min (iki pyragėliai gražiai išsipūs ir viršus bus lengvai auksinės spalvos).

6.
Mėgaujamės! Pyragiukai labai skanūs ir karšti, ir atvėsę.



admin · 2018-05-26 09:00 · 911 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt