TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Naminiai "Ferrero Rocher" saldainiai
Naminiai Ferrero Rocher triufeliai saldainiai

Porcijų skaičius: 40

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų šokoladinio kremo nutella
100 gramų vaflių (riešutinių)
100 gramų lazdyno riešutų
150 gramų šokolado (tinka tiek juodas, tiek pieniškas)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jeigu turite laiko, lazdyno riešutus geriausia pirma paskrudinkite - tiesiog pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 10-čiai minučių, tada ištraukite, leiskite šiek tiek atvėsti ir trindami riešutus tarp delnų pašalinkite luobeles. Galima gaminti ir su neskrudintais riešutais, bet paskrudinus išryškėja jų skonis ir saldainukai būna dar skanesni.

2.
Atsidėkite 30-40 riešutų saldainukų vidui, o likusius pasmulkinkite. Aš smulkinau virtuvės kombainu, keliskart papulsuodama, kad sumaltų ne į miltus, o liktų tiesiog tokie gana smulkiai kapoti riešutų gabalėliai.

3.
Vaflius sudėkite į dubenėlį ir sutrinkite šakute. Sumaišykite su Nutella kremu ir smulkintais riešutais.

4.
Šaukšteliu kabinkite masės, į vidurį dėkite po lazdyno riešutą ir vos vos drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus bei dėkite ant kepimo popieriumi išklotos lėkštės ar skardelės. Jeigu masė sunkiai formuotųsi, galite ją kokį pusvalandį palaikyti šaldytuve ir tada formuoti. Paruoštus rutuliukus šaukite į šaldytuvą daugmaž valandai (arba į šaldiklį pusvalandžiui).

5.
Šokoladą ištirpinkite virš garų vonelės arba atsargiai mikrobangėje. Merkite rutuliukus po vieną į šokoladą ir dėkite ant kepimo popieriaus. Palaikykite apie valandėlę šaltai, jog šokoladas sustingtų ir tada skanaukite!



admin · 2018-05-25 15:00 · 787 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt