Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų kreminės varškės
200 mililitrų grietinėlės
50 gramų balto šokolado
16 gramų želatinos
šiek tiek vanilės esencijos
šiek tiek cukraus
3 pakeliai želės (įvairių skonių)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš anksto paruošti želė pagal nurodymus ant pakuotes, naudojant pusę nurodyto vandens kiekio. Palikti šaldytuve sustingti.
2.
Grietinėlę supilti į prikaistuvį, berti želatiną ir palikti 10 minučių, kad išbrintų. Išbrinkusią kaitinti ant nedidelės ugnies, vis maišant, kol ištirps. Išjungti kaitinimą, dėti laužytą šokoladą, maišyti kol ištirps, atvėsinti. Sumaišyti su varške, vanile, cukrumi.
3.
Supjaustyti sustingusią želę nedideliais gabalėliais ir įmaišyti į varškės masę.
4.
Kekso formą iškloti maistine plėvele ir supilti varškės masė. Palikti stingti šaldytuve.