Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų baltos žuvies filė
150 gramų varškės
150 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis svogūnų laiškų
30 gramų avižinių dribsnių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvies filė smulkiai sukapoti arba permalti (per stambesnį sietelį). Sudėti varškę, įmušti kiaušinį, pilti kefyrą, berti smulkintus svogūnų laiškus, pagardinti prieskoniais, berti avižinius dribsnius.
2.
Kruopščiai išmaišyti ir palikti pastovėti apie 20 minučių.
3.
Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.