Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 riekelės šaltai rūkytos šoninės
2 riekelės šviesios forminės duonos
2 saujos salotų mišinio
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
Padažui:
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis garstyčių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šoninę supjaustome gabalėliais ir pakepinami keptuvėje. Ją atidedame, ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebaliukų perteklius.
2.
Toje pat keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą sumuštinių duoną.
3.
Į salotinę dedame salotų lapelius, pabarstome šoninės gabalėlius, smulkintą pus žiedžiais svogūną, duonos kubelius.
4.
Padažui sumaišome aliejų, citrinų sultis ir garstyčias. Juo apšlakstome salotas.