TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-18 21:14
Trijų sekundžių taisyklė gyvenime

 

 

Turbūt daugelis nėra girdėjęs apie šią nerašytą taisyklę, tačiau visi, net nesusimąstydami, ją naudoja. Trys sekundes trunka daugybė skirtingų veiksmų. Ar pastebėjote kiek trunka įprastas apsikabinimas su mylimu ar senai matytu žmogumi? Atsakymas – vidutiniškai tris sekundes. Ilgiau trunkančiam apkabinimui yra dvi priežastys: arba jūsų oponentas jus labai myli arba jis dėl kažko nerimauja. Bet ši taisyklė nėra taikoma tik apkabinimams.



Jau nuo seno mokslininkai yra ištyrę, kad pirmąjį įspūdį nepažįstamai (-am) merginai ar vaikinui sudarysite per pirmas tris pasimatymo sekundes. Todėl labai svarbu į pasimatyma ateiti tvarkingai apsirengus ir su šypsena, kitu atveju galite vargti visą vakarą bandydamas pakeisti klaidingai sudarytą pirmąjį įspūdį. Taip pat pasimatymo metu nepatariama nutilti ilgiau nei trims sekundėms. Ilgiau nei tris sekundes trunkanti tyla greičiausiai bus gana nejauki abiems pašnekovams.



Ta pati taisyklė galioja ir daugumai fiziologinių veiksmų: normalus įkvėpimas ir iškvėpimas, dauguma kūdikio gestų, atsisveikinimo apsikabinimas, rankos paspaudimas – visa tai įprastai trunka 3 sekundes.

admin · 2018-05-18 00:00 · 1268 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt