Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0.5 litro marinuotų grybų
1 stiklinė graikinių riešutų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė petražolių (pjaustytos)
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukštas svogūnų laiškų (pjaustyti )
1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Riešutus suskaldome ir supjaustome gabaliukais.
2.
Grybus susmulkiname.
3.
Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir sudedame grybus. Pasūdome.
4.
Svogūną nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
5.
Sudedame svogūnus į keptuvę prie grybų. Permaišome ir kepame, kol svogūnai suminkštės.
6.
Išverdame kietai kiaušinį. Atvėsiname. Supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais.
7.
Grybus perdedame į indą.
8.
Pabarstome pipirais, sudedame susmulkintą kiaušinį, žalumynus ir riešutus.