AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 g miltų
300 g cukraus
300 g sviesto
10 kiaušinių
vanilinio cukraus
200 g tirštos uogienes
Papuošimas:
200 g cukraus
200 g pieno
vanilinio cukraus
Paruošimo būdas: Sviestas išsukamas, mušamas po viena kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus, po šaukštą miltų ir sukama, kol sudedami visi šie produktai. Baigiant sukti, suberiamas vanilinis cukrus. Tešla suminkoma ir paliekama šaltai, kol sustings. Iš jos daromi 7-8 įvairaus dydžio papločiai, kurių kraštai išpjaustomi rantyta forma (imituojant eglės šaką), dedama į skarda ir kepama kol pagels. Tada dedam vienas ant kito mažėjimo tvarka,ir pertepam uogienę. Viršų apliejam glajumi su šokoladu ir kokoso drožlėmis.