AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
5 kiaušinių
150 g cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
75 g miltų
75 g krakmolo
25 g kakavos
Padažui:
250 g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 šaukšto vanilinio cukraus
4 šaukštai pieno
Paruošimo būdas: Išmaišome tešlą iš tešlai skirtų produktų. Kiaušinių trynius nuo baltymų galima atskirti, bet nėra būtina. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių. Iškepusį ir atvėsusį keksą užpilame pasigamintu padažu. Paliekame šaldytuve 1 valandai. Padažas gaunamas labai paprastai: ant ugnies ištirpiname margariną, išmaišome cukrų ir galiausiai, įmaišome pieną ir nuimame nuo ugnies. Užpilame keksą, jau atvėsusiu padažu.