Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 riekės duonos (naudojau ajerų)
2 vienetai silkių filė
200 gramų burokėlių (virtų)
70 mililitrų vandens
2 šaukštai graikiško jogurto
7 gramai želatinos
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius supjaustyti kubeliais ir sutrinti trintuvu. Dėti du šaukštus graikiško jogurto bei druską. Viską sumaišyti ir įspausti citrinos sulčių.
2.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti. Ištirpinti garų vonelėje, neužvirinti! Palikti truputį atvėsti ir įmaišyti į burokėlius.
3.
Iš duonos išpjauti apskritimus, dėti į formavimo žiedą. Ant viršaus dėti silkės gabalėlių, ant viršaus burokelių masės. Dėti į šaldytuvą 1 - 2 valandoms, Skanaus!