AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0,5 l vandens
1 pakelis citrinų skonio želė
2 mango vaisiai
100 g maskarponės sūrio
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sulčių
50 g smulkaus cukraus
20 g želatinos + 200 ml šalto vandens
100 g plaktos grietinėlės
1 kivis
Paruošimo būdas: Pagal instrukciją pasiruošiau citrinų želė. Nuluptą mangą supjausčiau kubeliais. Kubelius subėriau į stiklines. Užpyliau želė 2/4 stiklinės tūrio. Padėjau šaltai, kad sustingtų. Putėsiai: Maskarponę išmaišiau su citrinų sultimis ir cukrumi iki vientisos masės. Šaltame vandenyje išbrinkintą želatiną pakaitinau maišydama, kol ištirpo. Praaušusią supyliau į maskarponės kremą, gerai išmaišiau. Grietinėlę išplakiau. Sumaišiau su prieš tai pagamintu kremu. Likusį mangą nulupau, supjausčiau gabalėliais ir smulkintuvu susmulkinau iki vientisos masės. Mango tyrę įmaišiau į jau turimą maskarponės - grietinėlės kremą. Viską dar kartą gerai išmaišiau. Išpilsčiau ant jau sustingusio želė sluoksnio. Padėjau šaltai, kad sustingtų putėsiai. Papuošiau kivių gabalėliais. SKANAUS!