AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 50 g cukraus
30 g mielių
2 kiaušiniai
1 trynys
100 g sviesto arba margarino
125 ml pieno
500 g miltų
1 pakelis vanilės cukraus
Įdarui:
1 stiklinė uogienės arba džemo
1/2 stiklinės cukraus pudros
aliejaus virimui
Paruošimo būdas: Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą. Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą, tešlos apskritimą (be uogienes). Truputį pakildiname. Spurgas verdame aliejuje. Ataušusias pabarstome cukraus pudra.