TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Felicita Klemensas Kolumbanas Doviltas Liubartė Adelė Kolumbas Orestas
Upėtakis drebučiuose
Upėtakis drebučiuose


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 upėtakiai
400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų)
3/4 stiklinės balto sauso vyno
8 šaukšteliai želatinos
1/2 šaukšto citrinos sulčių
kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
cukraus
lauro lapų (Lauro lapas)
druskos
karčiųjų pipirų

Paruošimo būdas:

Želatiną pamirkyti nedideliame šalto vandens kiekyje. Upėtakius išdoroti, nuplauti, pašlakstyti citrinos sultimis. Kiekvieną suvynioti ir susegti. Iš nuluptų ir šiaudeliais supjaustytų prieskoninių daržovių, panaudojus prieskonius, išvirti 2 stiklines nuoviro. Suvyniotas žuvis sudėti į nukoštą verdantį nuovirą. Virti apie 30 min., baigiant supilti vyną ir želatiną, užvirinti. Griebtuvu išimti žuvies gabalus, sudėti į salotinę arba dubenėlius, apdėti morkos, saliero ir petražolės gabalėliais, užpilti želatinos tirpalu. Palikti, kol sustings. Patiekiant papuošti petražolių lapeliais ir citrinos griežinėliais.



admin · 2018-05-05 21:00 · 1134 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt