AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0,5 kg patisonų
0,5 kg morkų
2 kiaušiniai
1,5 stiklinės kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Druskos - pagal skonį
Cukraus - pagal skonį
Aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Morkas supjaustyti mažesniais gabaliukais, virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet suberti supjaustytus patisonus. Virti, kol daržovės suminkštės. Nusunkti vandenį, sutrinti daržoves blenderiu. Į pertrintą masę įdėti cukraus, druskos, įmušti kiaušinius, kepimo miltelius bei miltus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti blynelius. Patiekti su grietine ar mėgstama uogiene. Skanaus!