TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Cecilija Cilė Steigintas Dargintė
Baltarusiška grybų sriuba
Baltarusiška grybų sriuba


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kelmučiai, kojelės, 500 gramų
Svogūnai, 4 vienetai
Kvietiniai miltai, 500 gramų
Saulėgrąžų aliejus, 3 šaukšteliai
Actas, pagal skonį
Druska, pagal skonį

Paruošimo būdas:

Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.



admin · 2018-05-03 21:00 · 1089 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt