AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vištos krūtinėlių
2 šalotų
Žiupsnelio petražolių
Aliejaus, kepimui
2 saujos džiūvėsėlių
1 kiaušinio
0,5 raudonos paprikos
Druskos
Pipirų
Vištienos prieskonių
100 g apetinos sūrio
Paruošimo būdas: Vištos krūtinėlę išmušti, pabarstyti prieskoniais. Į kiekvieną krūtinėlę dėti po dvi juosteles paprikos, juostelę sūrio, skiltelę šaloto ir pabarstyti petražolėmis. Suvynioti kepsnelį, gerai suspausti, kad neliktų plyšių. Kiekvieną gabaliuką apvolioti plaktame kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių ant vidutinės ugnies. Patiekti su ryžiais ir grietinėlės - garstyčių padažu.