Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaulienos sprandinės (kepsnių)
1 šaukštas rudojo cukraus (arba baltojo)
pagal skonį česnakinės druskos
Padažui:
125 mililitrai vandens (virinto)
3 skiltelės česnako
4 šaukšteliai acto
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sprandinės kepsnius įtrinti česnakine druska ir palikti 2 valandoms.
2.
Padažui sumaišyti vandenį su actu, aliejumi, cukrumi, druska ir smulkintu česnaku.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, kad padengtų dugną, ir išbarstyti cukrų. Kai tik cukrus pradės lydytis, dėti kepsnius ir kepti iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
4.
Iškeptus kepsnius dėti į lėkštę ir apipilti česnakiniu padažu.