AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 g sūrio
70 g grietinės
70 ml augalinio aliejaus
75 g miltų
1 stiklinė grybų (virtų)
1 v. š. kečupo
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 svogūno
3 kiaušinių
2 v. š. petražolių (smulkintų)
Druskos
Paprikos miltelių
Paruošimo būdas: Suojaustytus ir virtus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite. Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 190 °C temp. 40 min. Skanaus!