Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
600 gramų varškės
15 šaukštų miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sodos
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį su varške įmušame kiaušinius, nugesiname sodą su trupučiu acto arba citrinos sulčių ir viską išmaišome. Į masę beriame miltus ir minkome tol, kol tešla bus tinkama kočioti. Jei reikia, berti dar šiek tiek miltų.
2.
Tešlą iškočiojame maždaug 1 cm storio, padarome puoduku spurgos formą, vidury padarome skylutę ir dedame į puodą su įkaitusiu aliejumi.
3.
Pabarstome cukraus pudra.