Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 porcijoms:
250g miltų (tipas '00‘)
250g manų kruop
6 kiaušinių
Padažui:
200 g kumpio
200g špinatų
200 g cikorijos, raudonosios
200 g grybų
250 ml grietinėlės
50 g sviesto
Paruošimo būdas: Palaipsniui pilant miltus, įdėti kiaušinius ir maišyti šakute iki vienalytės masės. Minkyti tešlą 15 minučių, iškočioti ir supjaustyti 2 centimetrų pločio juostelėmis. Plonais griežinukais supjaustyti šoninę, susmulkinti grybus ir raudonąją cikoriją. Keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti grybus ir kumpį bei kepti 10 minučių. Sudėti raudonąją cikoriją ir špinatus bei kepti dar 5 minutes. Pagal skonį berti druskos, pipirų, supilti grietinėlę. Skanaus!