AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 g pievagrybių
1 svogūnas
1 šaukštelis citrinos sulčių
70 g konservuotų kalmarų
1 saldžioji paprika
petražolės šaknis
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas majonezo
Paruošimo būdas: Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su susmulkintu svogūnu ir citrinos sultimis. Kalmarus, papriką ir petražolės šaknį supjaustykite plonomis juostelėmis. Į taurę sluoksniais sudėkite kalmarus, papriką, petražoles ir grybus su svogūnais, kiekvieną sluoksnį atskirdami grietinės ir majonezo mišiniu. Patiekdami papuoškite petražolės šakele ir obuolio skiltelėmis. Paruošimo laikas: 20 min.