AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
300 g pieno
1 pakelis sausų mielių
3 šaukštai cukraus
50 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
1 šaukštelis druskos
500 g miltų
1 l aliejaus kepimui
Pirmajam įdarui:
150 g varškės
1 kiaušinio trynys
Krapai
Druska
Antrajam įdarui:
Bananai
Cinamonas
Paruošimo būdas: Iš tešlai skirtų ingredientų pasidarome minkštą, nelipnią tešlą, kurią paliekame padvigubėti. Tešlą padaliname į keletą didesnių gabalų, kuriuos iškočiojame į ritinį ir supjaustome į mažesnius gabaliukus. Iš dviejų gabaliukų daromespurgą taip: pirmiausia padarome iš pirmojo gabaliuko apskritimą, į jo centrą dedame įdaro ir dedame iškočiotą kitą apskritimą. Stiklinės pagalba išspaudžiame spurgą. Taip darome su visais gabaliukais. Pagamintas spurgas kepame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Iškepusias dedame ant vienkartinio rankšluostuko, sugerti aliejaus perteklių. Apibarstome cukraus pudra. Skanaus.