AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
250 g sviesto "Smetoniškas"
250 g grietinės
5 kiaušiniai
miltų, kad tešla neliptų prie rankų
Įdarui:
10 obuolių (pusę saldžių, pusę rūgščių)
stiklinė cukraus
4-5 a.š. cinamono
Paruošimo būdas: Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.