Porcijų skaičius: 15
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų varškės
150 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
Kremui:
125 gramai maskarponės sūrio
50 gramų cukraus pudros
125 gramai grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui:
šiek tiek braškių
šiek tiek pieniško šokolado
šiek tiek balto šokolado
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinkite ir pravėsinkite. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite per sietelį pertrintą varškę, vanilinį cukrų ir supilkite sviestą, išmaišykite. Suberkite persijotus su kepimo milteliais miltus, išmaišykite.
2.
Kepkite įkaitintoje iki 180°C orkaitėjė apie 20 - 30 minučių. Man išėjo 15 vnt keksiukų. Keksiukus atvėsinkite.
3.
Paruoškite kremą: Dubenyje suplakite maskarponę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Kitame dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių putų. Atsargiai išplaktą grietinėlę įmaišykite į maskarponę. Perdėkite kremą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir uždėkite ant keksiukų, papuoškite šokolade mirkytomis braškėmis. Skanaus!